Electrostimularea este soluția ideală pentru a obține un corp de invidiat.

Descoperă mai multe despre electrostimulare La început, electrostimularea a fost utilizată pentru a ajuta astronauții să-și dezvolte rapid masa musculară după revenirea din spațiu. Ulterior, această tehnică a fost aplicată și în domeniul esteticii, iar cercetările au validat eficacitatea sa remarcabilă în acest domeniu.

Electrostimularea Studiile au demonstrat că o sesiune de electrostimulare de 45 de minute poate fi la fel de eficientă ca patru până la șase ore de activitate fizică neîntreruptă. Eficacitatea se reflectă în rezultate imediate, cum ar fi reducerea circumferinței corpului cu unu până la patru centimetri la persoanele cu exces de grăsime.

Această metodă funcționează prin crearea unei cereri energetice ridicate în mușchi, determinându-i să utilizeze depozitele de grăsime ca sursă de energie, așa cum ar face în timpul unui antrenament tradițional.

Care este pierderea medie în greutate pe care o poți aștepta de la un astfel de tratament? Având în vedere varietatea de factori menționați, este important să recunoaștem că răspunsurile individuale la exerciții pot varia. Cele mai impresionante rezultate se obțin cu o intensitate mai mare a activității fizice. În cadrul unui program de electrostimulare, se așteaptă o reducere de cel puțin 6 centimetri în circumferința corpului; totuși, unele persoane pot observa scăderi de până la 16 centimetri.

Care este estimarea de pierdere în greutate după acest tratament? Modificările de greutate, măsurate în kilograme, pot să nu fie imediat vizibile din cauza reducerii masei de grăsime. Aceasta este compensată de creșterea masei musculare, așa cum se poate observa în măsurătorile ulterioare ale masei de grăsime.

Există riscuri potențiale asociate cu exercițiile de mare intensitate? Electrostimularea este o strategie utilă pentru o varietate de scopuri, precum remodelarea corporală, tratament terapeutic și antrenament fizic. În domeniul medical, poate fi utilizată pentru a preveni deteriorarea musculară cauzată de leziuni musculo-scheletice, cum ar fi fracturi, sau alte leziuni musculare, ligamentare și tendinoase.

Vino și tu la Fysiogand să încerci procedura de electrostimulare!

Te-ar mai putea interesa si

Vezi si